SOM Makelaars

SOM Makelaars is een nieuwe NVM makelaardij voor de regio Arnhem en Nijmegen. De makelaars van SOM staan voor kwaliteit, en een perfect resultaat.

Of u nu kiest voor verkopen met makelaar, waarbij u de gehele verkoop van uw woning in handen geeft van SOM makelaars of u de woning woning zelf wenst te verkopen, bij SOM makelaars is dit mogelijk, bij elke keuze ontvangt u de gewenste Service Op Maat.
Onze makelaars zijn van het begin tot het eind uw eigen aanspreekpunten begeleiden u tijdens het gehele proces.

De bevlogen ondernemersgeest van onze makelaars in combinatie met de ervaring en continue vernieuwende marketingtools van SOM Makelaars vormen een perfecte mix waardoor u gegarandeerd bent van het beste resultaat.
Wij lopen steeds voorop als het gaat om nieuwe presentatietechnieken van uw woning, zowel via de presentatie op Funda als via onze eigen website en webshop. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos en komen we u dan ook graag in een persoonlijk gesprek verder toelichten.

Of u nu wilt verkopen, aankopen of uw woning getaxeerd wilt hebben; wij  staan voor u klaar, ook ’s avonds en in het weekend!

SOM Makelaars de beste formule om uw woning te verkopen!