- UPDATE 20 april 2024 -

Het aantal inschrijvingen is overweldigend! Veel meer dan we kunnen laten meedoen en dat betekent een flinke wachtlijst, voor zowel individuele deelname als voor de trio's. Nu nog inschrijven heeft dan ook helaas geen zin meer. Daarom hebben we besloten de inschrijving te sluiten. We snappen dat het wachten op de startlijsten best spannend is. Sta je er wel of niet op? Het is altijd even puzzelen maar de spelregels voor de inschrijving zijn duidelijk. 

 

Met zoveel inschrijvingen vraag je je misschien af waarom we het aantal deelnemers niet verhogen. Voor alle teleurgestelde inschrijvers zouden we dat met alle liefde doen maar helaas komt dat de veiligheid en de wedstrijdregels niet ten goede. Bijvoorbeeld omdat er bij meer deelnemers door de drukte op het fietsparcours te veel in het wiel van de voorganger gefietst wordt (stayeren). Wij volgen wat betreft het deelnemersaantal dan ook het advies van de NTB (Nederlandse Triathlon Bond.

--------------------------------------------------

De inschrijving voor zowel de kwart- als de trio-triatlon is gestart in de nacht van

vrijdag 19 april op zaterdag 20 april 2024 exact om 00.00 uur.


T.z.t. wordt de startlijst op de website geplaatst. Kijk voor de startlijst op deze pagina.

 

Lees onderstaande goed door voordat je verder gaat met de inschrijving.

 

Via de link 'Inschrijven' onderaan deze pagina word je doorverwezen naar het inschrijfformulier in de inschrijfmodule.

Als je je als individu wilt inschrijven klik dan op 'onderdeel'  - 1/4 Triatlon Individueel.
Als jullie je als trio willen inschrijven klik dan op 'onderdeel' - 1/4 Triatlon Estafette Trio.

 

Klik op onderstaande afbeeldingen voor inschrijven individueel of trio om een voorbeeld te zien van welke invulvelden moeten worden ingevuld tijdens de inschrijving.

 

Individueel                                                     Trio

 

Tijdregistratie (Let op is GEWIJZIGD)

Dit jaar wordt de tijdsregistratie uitgevoerd worden door het huursysteem ProChip van MyLaps. Meer info over dit systeem vind je hier.

 

Betaling

Omdat de betaling via een eenmalige automatische incasso gaat, geef je d.m.v. uw inschrijving toestemming om het inschrijfgeld van uw rekening af te schrijven.

Onderstaand een overzicht van de kosten voor 2024.

 

Serie   

Inschrijfgeld  *

   

1/4 Individueel

€ 40,00

   

1/4 Trio-triathon

€ 65,00 (per trio)

   

 

* We gebruiken de ProChip van MyLaps. Huurprijs is bij het inschrijfgeld inbegrepen.  Bij verlies/ niet inleveren van de ProChip brengen wij € 50,-  in rekening.

 

Wanneer de inschrijving is voltooid, ontvang je een overzicht met gegevens en een bevestigingsmail (let op: deze kan mogelijk als spam worden aangezien).

 

Restitutie inschrijfgeld

Indien er van deelname wordt afgezien, bestaat er tot 3 weken voor de start, recht op restitutie van het inschrijfgeld. SDG brengt daarbij wel €10 administratiekosten in rekening. Als het evenement door overheidsmaatregelen of door onvoorziene omstandigheden, zoals bijvoorbeeld extreem slecht weer, op of kort voor de wedstrijddag wordt geannuleerd, heb je geen recht op restitutie van het inschrijfgeld.

 

 

Voorlopige startlijst

Twee weken na de start van de inschrijving zal de voorlopige startlijst gepubliceerd worden. Tot die tijd is het niet nodig te mailen of te bellen met vragen over start- en wachtlijst.
Voor het bepalen van de startlijst zijn er een aantal spelregels opgesteld. Klik hier om de spelregels te bekijken. 

De startnummers kun je terugvinden op de voorlopige startlijst.
In het geval dat je op de wachtlijst staat krijg je uiterlijk 1 week voor aanvang bericht of je alsnog mee kunt doen.


Mocht je onverhoopt verhinderd zijn voor deelname, laat het ons dan weten dan kunnen we iemand op de wachtlijst blij maken.

 

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie vragen en/of opmerkingen, dan kun je een mail sturen naar  .

 

>>>     Inschrijven     <<<