De wedstrijd speelt zich af in en rond de dorpskern van Gendt op een verkeersvrij parcours. Het zwemmen vindt plaats in natuurbad Walburgen, het fietsonderdeel wordt gedeeltelijk afgelegd door het centrum en over de Waaldijk. Het looponderdeel gaat zigzaggend door de wijken en kenmerkt zich door een loopbrug die gaat over over het publiek dat een bezoek brengt aan de festiviteiten en braderie tijdens de jaarlijkse Kersenfeesten.

 

Aanmelden

Aanmelden kan op Sportpark Walburgen, nabij de sportkantine van VV De Bataven. Tevens bevindt zich hier kleed- en douchegelegenheid.

 

Zwemmen

Klik hier voor het overzicht bij het zwembad

In het natuurbad Walburgen is een parcours van 1 km uitgezet. Het wisselpunt zwemmen/fietsen is gelegen op het parkeerterrein van sportpark Walburgen.

 

Fietsparcours

Klik hier voor het fiets parcours. Let op, het parcours is per 2024 gewijzigd!!

Het fietsparcours bestaat uit 4 ronden.

Belangrijkste kenmerken van het fietsparcours:

  • de route maakt een lus door het buurtschap Hulhuizen

  • de route heeft een scherpe bocht vanaf de Molenstraat linksaf de Waaldijk op

  • de route gaat vanaf dit jaar door de polder

  • en over het terrein van steenfabriek De Zandberg (niet over de openbare weg maar over het fabrieksterrein dat die eenmalig open staat)

 

Loopparcours

Het wisselpunt fietsen/lopen bevindt zich op het grasveld op de hoek Nijmeegsestraat/Burgermeester van de Meulenlaan (tegenover Villa Ganita). Na de wissel worden er 5 ronden afgelegd. Klik hier voor het loopparcours.

 

Finish

De finish is gelegen op de Nijmeegsestraat (nabij Villa Ganita), hier vindt u ook de centrale post van de organisatie, de tijdwaarneming (MyLaps), de verzorgingspost en de centrale EHBO post. Ook vindt hier de prijsuitreiking plaats.