Trio-triatlon is een manier om samen met vrienden, familieleden, collega's, buren, etc. op het prachtige parcours door en om Gendt een sportieve prestatie neer te zetten. Meedoen is in dit geval nog veel belangrijker dan winnen! Waarom een trio-triatlon zo leuk is:

• Je maakt kennis met de sport en je kan de sfeer proeven.
• Je wil als (oud-)triatleet nog één keer genieten van de unieke ervaring.
• Je bent een team: samenwerking staat dus centraal.

De bedoeling is dat er een team samengesteld wordt van één persoon die het zwemonderdeel beheerst, één persoon die het fietsonderdeel beheerst en één persoon die goed kan lopen. Het gaat niet om het neerzetten van een topprestatie. Het gaat om het genieten van de unieke sfeer!

 

De organisatie wil benadrukken dat de individuele triatlon en de trio-triatlon gelijktijdig (13.00 uur) van start gaan. Wij verzoeken iedereen dan ook rekening te houden met elkaar op het parcours.

 

Voor de trio-triatlon zijn 25 startbewijzen beschikbaar en alleen bedoeld voor regionale sporters. Ludieke acties als vrijgezellenfeesten, verkleedpartijen en dergelijke zijn niet toegestaan. De organisatie behoudt zich het recht voor om het deelnemende team dat zich toch schuldig maakt hieraan uit de wedstrijd te nemen.

 

Ga naar inschrijven